Worlds Best kondomer

Langt de fleste som har stået overfor at skulle købe kondomer, er helt sikkert faldet over Worlds Best kondomer. En dansk virksomhed som siden 1956 har produceret kondomer til danskerne samt eksporteret til udlandet. Worlds Best kondomer er på mange måder en virksomhed er være stolt over.

Historien om Worlds Best kondomer

Worlds Best kondomer

Fabrikken i Viby

Worlds-Best Gummivarefabrik A/S er et dansk selskab, som blev etableret i 1956. Virksomheden startede i hjertet af Aarhus, men i 1978 blev rammerne for små, og Worlds Best kondomer flyttede til nye lokaler i Viby syd for Aarhus. Her bor fabrikken stadig, og flere ting har på mange måder ikke ændret sig. Worlds Best kondomer er stadig blandt de bedste kondom producenter på markedet, og dette kan vi takke en solid dansk virksomhed for, som gennem alle år har nægtet at gå på kompromis med deres produkter.

Worlds-Best Gummivarefabrik A/S producerer og udvikler til stadighed et tidssvarende program i kondomer og tilhørende produkter. Virksomheden har eksport til flere lande i verden, og den lommevenlige pakning, som på mange måder mindre om en pakke pibetobak, sættes der stor pris på i mange lande. Også kvaliteten af Worlds Best kondomer er en vigtig faktor for deres succes.

Køb Worlds Best kondomer

Virksomheden i Viby har et godt og solidt fundament – ikke mindst på grund af dygtige og engagerede medarbejdere, som alle vægter kvalitet og sikrer kondomer højt.

I Worlds Best kondomer anvendes der ikke produkter eller
tilsætningsstoffer, der ikke kan gøre kondomerne mere sikre. Af samme grund har virksomheden aldrig produceret f.eks. kondomer med smag eller kondomer med farve. Det er altså det rene produkt, som Worlds Best sætter over alt andet.

Med Worlds Best kondomer oplever du ikke kondomer, som sejler i olie, og som gør det svært at sætte på. De skal prøves for helt at forstå, men Worlds Best kondomer er bestemt et godt valg, når du skal købe kondomer online.

Worlds Best kondomer er produceret så pudring og creme-behandling harmonerer. Med et Worlds-Best kondom får du et kondom, der er silkeblødt, smidigt og lugtfrit, samtidig med, at det er meget let at tage på, da det ikke er fedtet ind i overflødig glidecreme, som ofte kun bliver tilsat for at bevare holdbarheden på en for ringe gummiblanding.

Hos Kondom Fabrikken er vi ikke i tvivl – der er mange gode grunde til at vælge Worlds Best kondomer:

  • Worlds Best kondomer er dansk produceret
  • De er ikke tilsat unødige tilsætningsstoffer
  • De er super behagelige at bruge
  • Og nå ja, så ligner emballagen en pakke pibetobak

Besøg Worlds-Best Gummivarefabrik A/S her.