Kondomer med smag

Mennesker er nysgerrige, så at købe kondomer med smag skal også prøves. Det er egentlig ikke et nyt produkt, og har været på markedet længe. Men ligesom med så meget andet, så er der fordele og ulemper. Vi giver dig her nogen råd og lidt vejledning til, hvad du skal tænke på inden du køber kondomer med smag.

Fordele ved kondomer med smag

Der er absolut fordele ved kondomer med en bestemt smag. De kan købes i mange varianter, så der er næsten ikke den smag, som ikke kan købes. Det kan f.eks. være med jordbærsmag, banansmag, chokoladesmag og meget meget mere.

Det gode ved at købe disse er, at selvom det også er syntetisk, så slipper du for lidt af den mindre gode smag og lugt af latex. Og netop lugten er en af de gode ting ved kondomer med smag. Ønsker din partner at afveksle med lidt oralt, så er smagen da også bedre end den rene latex smag.

Ulemper ved kondomer med smag

Kondomer med smag fås i mange varianterUlemper er der egentlig ikke mange af. Det er klart, at der er tilsat en smag, og er du allergisk overfor midlerne der er brugt til at frembringe smagen på kondomerne, så er det selvfølgelig uheldigt. Det er dog en meget lille del som ikke tåler det, og der er absolut ikke noget skadeligt i det. Men er du typen, som skal have Økologiske kondomer, så er det måske ikke vejen at gå med kondomer med smag.

En anden og lidt munter ulempe kan være, at den ellers romantiske stemning mellem dig og din partner kan tage en uventet drejning, hvis lugten eller smagen af kondomet fremkalder sjove associationer hos din partner. Alle har jo prøvet, at stemningen er gået lidt af fløjten med et muntert indslag som f.eks. at få krampe i benet eller hamre hovedet ind i sengegavlen.