Kondom producenter

Kondom ProducenterLigesom i det fleste andre brancher, så er der intet monopol her. Udvalget af kondom producenter er derfor stort. Men hvilke mærker skal man holde sig til, og hvilke skal man holde sig fra. Det forsøger vi her er give et overblik over.

Kondom producenter i Danmark

Det er meget nemt at forholde sig til kondom producenter i Danmark – der er nemlig kun én. Til gengæld vil langt de fleste have stødt på mærket i en butik eller på nettet. Navnet er Worlds Best Gummivarefabrik.

Worlds Best kondomer adskiller sig fra andre mærker ved, at de aldrig har haft farver eller smag, da Worlds Best kun vil anvende tilsætningsstoffer, der kan gøre kondomerne bedre.

Desuden kan de prale med, at de er den eneste producent i Norden, der kan tilbyde et large kondom med struktur samt et large kondom uden glidecreme. De er ikke blandt verdens største kondomproducenter, men de fremstiller gode produkter, som opfylder alle krav i forhold indhold, CE godkendt osv.

Udenlandske kondom producenter

Af de udenlandske producenter er udvalget anderledes stort.

Durex kondomer

En anden af de helt store kondom producenter er Durex. En gummivarefabrik fra 1915 startet i London. Durex kondomer er af høj kvalitet, men hvor virksomheden virkelig gør det godt er på emballage og marketing. De berører på en god måde det som for nogen kan være lidt svært – nemlig sex og kondomer. Besøg Durex kondomer her.

RFSU kondomer

En anden stor producent er RFSU (Riksförbundet för Sexuell Upplysning) fra Sverige. Retten til abort og preventionsmidler, seksualundervisning i skolerne og afkriminalisering af homoseksuelle var nogen af de sager, som grundlægger Elise og hendes kolleger kæmpede for. For at få penge til den kontroversielle virksomhed, begyndte de at sælge kondomer – og sådan fungerer det stadig, over 75 år senere. I begyndelsen kæmpede RFSU for oplysning, retfærdighed og forandring og var i stærk modvind, men lidt efter lidt førte arbejdet til store forandringer, til og med lovændringer.

Men RFSU er et kvalitetsprodukt, som tager deres opgave seriøst. Godkendt på alle områder, og har som Durex også forholdsvis god markedsføring.

Protex kondomer

Endnu en af de helt store. Franske Protex har været i branchen i mange år, og opfylder ligesom de ovenstående alle krav til CE mærkning.

Fair Squared kondomer

Fair Squared er interessante. Det er fair trade produkter, og producerer derfor økologiske kondomer. De er derfor også godkendte på alle måder. Kondomerne er ultra tynde for en god oplevelse og følelse.

Udover ovenstående er der en stor mængde andre kondom producenter. F.eks. Wingman, XS, ONE, RUBB, Trojan, AMOR, Secura, London, My Size, Condomi og One Touch.