Køb kondomer anonymt

Lad os nu slå det fast; det er ikke flovt at købe kondomer. Langt de fleste har prøvet det på et tidspunkt, og sex er jo noget som også de fleste mennesker forsøger sig med på et tidspunkt i livet. Alligevel undgår mange gerne at ekspedienten i Netto skal scanne pakken med kondomer, eller at køen bag dig skal sende lange blikke efter dit valg af kondomer. “Er det mon små kondomer han køber? Valgte han kondomer med riller?” Måske er tankerne omkring hvad andre tænker mest i køberens eget hovede. Uanset hvad ønsker flere og flere at købe kondomer anonymt online. Og der er mange muligheder.

Køb kondomer anonymt online - gode råd og tipsUdbuddet af forhandlere af kondomer online er ret stort. Flere webshops gør det allerede godt, og ens for stort set alle er, at du kan købe kondomer anonymt. Mange skriver det øverst på webshoppen sammen med fragtpriser og andre tiltag; Køb kondomer anonymt. Vi har ikke testet om alle så rent faktisk gør det, men vi har ingen grund til ikke at tro det.

Køb kondomer anonymt – men hvor?

Google er din ven, når du skal finde et godt sted at købe kondomer. Lav en søgning og se hvilken butik som passer dig. Flere har også forskellige varianter, og måske har du nogen præferencer som gør, at en webshop er mere oplagt for dig end en anden.

Vi har set på de øverste resultater med kondomer, og kan stå inde for dem alle. Alle er meget seriøse, og flere viser hvordan de anonymt og diskret pakker kondomerne ind. Også afsender adressen er typisk et firmanavn, som ikke indeholder ordet kondom eller andet, som kan føre tankerne i den retning.

Vil du ikke handle online, men købe dine kondomer anonymt i en butik, så bliver det svært. Du vil få kontakt med en eller flere ved købet. Bor du i større byer, så kan der stadig på nogen diskoteker osv. findes kondomautomater. Det vil nok blive det næstbedste, hvis du gerne vil købe kondomer anonymt.