Gratis kondomer

Som udgangspunkt findes der vel ikke gratis ting. I langt de fleste tilfælde skal der penge til, for at producere en vare, og de penge skal helst komme  igen i en form. Når det så er sagt, så kan det være anderledes med kondomer. Der kan være kampagner for sikker sex, marketingstiltag eller andet, som kan give vække håbet om gratis kondomer.

Gratis kondomer ved kommunen

Find gratis kondomer herDer findes enkelte kommuner i landet, som tilbyder gratis kondomer til unge piger. Dette skyldes at p-piller ikke er særlig sunde på grund af den forholdsvis store mængde homoer. P-piller har I mange år været meget brugt, men tiden er ved at løbe fra dem. Er du derfor en pige, så er der andre tiltag. Femindomet er et altertiv. For mange er dette dog slet ikke en mulighed, da det måske ikke er helt så behageligt at benytte. Så kan du benytte en p-stav eller spiral, men dette er en ret bekostelig affære. Af samme grund tilbyder f.eks. Halsnæs kommune gratis kondomer. Også Herning kommune følger efter.

Bestil gratis kondomer

Hos Med24.dk kan man online bestille gratis kondomer. Det er et lunkent eksempel, da produktet lige nu ikke er på lager. Og disse historier er der mange af. I forbindelse med undersøgelsen af denne artikel, faldt vi desværre over mange shops, som lovede gratis kondomer, men som ikke helt kunne levere når det kom til stykket. Dog kan du hos coolkondom og kondomland kan du få henholdsvis 12 og 10 gratis kondomer med ved køb af et andet produkt.

Mange webshops prøver naturligvis at ramme de brugere, som søger gratis kondomer, men som så håber, at de i stedet vil købe noget, når de nu er i gang.

Vi faldt over et par shops, som lavede lidt sjov med det. F.eks. ekondom som i søgningen fremstod således:

Gratis kondomer? Nej, men de er billige!

Og de har jo fat i noget der. For der findes ikke gratis ting – for alvor. Du kan som vi indledningsvis fortalte være heldig at finde kampagner osv., men finder du noget der er billigt, så er det nok heller ikke af den bedste kvalitet.

Der er også noget lidt fedtet ved at gå efter gratis kondomer. Samlejet er jo smukt, og bør være en god oplevelse. Du forsøger vel også at dufte godt, have fine bokseshorts osv. Så kan du vel også have gode kondomer, som koster 40-60 kroner.