Billige kondomer

Ja ja, vi siger det ofte. Det kan for nogen være pinligt at købe kondomer i kiosken eller i supermarkedet, så nettet er et perfekt sted at handle. Men du kan også finde mange billige kondomer på nettet. Det er stadig samme høje kvalitet, fragten er nogen steder gratis og leveringen er lynhurtig og diskret.

Guide til billige kondomer online

Billige kondomer onlineNår du skal finde billige kondomer på nettet, så er google selvfølgelig et godt sted at starte. Her finder du en lang række webshops, som alle på sin måde gør det godt. Mange shops tilbyder gratis fragt, og her vil prisen på kondomerne ofte være en anelse højere end shops hvor du betaler for fragten. Den logik er til at forstå. Derfor er det klart, at du ved at købe større mængder kan spare flest penge. Men her vil vi gerne fremhæve dem, hvor du kan nøjes med at købe små mængder til en god pris.

Det skal dog siges, at der også er webshops, hvor du ved køb af kondomer kan få gratis kondomer med i pakken. Det er jo ikke så dårligt. Dette gælder f.eks. på kondomland.dk. Her kan du få 10 gratis kondomer med ved et køb. Desværre er deres fragt 29,- og de gratis kondomer er en størrelse medium. Det vil sige, at for nogen er denne tjeneste lidt ubrugelig – med mindre du er en medium. Bruger du denne kondomstørrelse, så er det selvfølgelig godt.

Billige kondomer med gratis fragt

Kondomer har i forvejen en lav pris, så det er et spørgsmål om få kroner. Men vi har dog fundet et par fine steder at købe billige kondomer. F.eks. kan vi nævne Kondomaten.dk og Kondomkongen.dk.

I de ovenstående kan du få høj kvalitet og gratis fragt. Billige kondomer behøver ikke altid være af god kvalitet. Flere har dårlig facon, mindre god holdbarhed og generelt lidt en tarvelig vare i forhold til f.eks. at vælge et godt kondom som f.eks. Worlds Best kondomer.

Fragten er ligegyldig, giv mig billige kondomer

Okay, hvis du beder om det. Men herfra tager vi ikke ansvaret for kvaliteten. Kig på coolkondom.dk, ripnroll.dk og hotrubbers.dk. Her kan du få kondomer til få øre. Det er ikke særligt spændende eller noget særligt brand, men det er billigt. Og er du nu storforbruger, og ikke vil give alt for meget for oplevelsen, så kan det være en fin løsning. Erfaringen er dog, at de svinger meget i kvalitet.